2024 | Tijdelijke sluiting huisartsenspoedpost Zevenaar

In de zomerperiode van 2024 is de huisartsenspoedpost Zevenaar gesloten van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus. Het gaat om een geplande sluiting van zes weken, vanwege de verhuizing naar een ander pand. Vanaf 19 augustus worden patiƫnten ontvangen op de andere locatie bij Rijnstate ziekenhuis Zevenaar.

Minste effect op bereikbaarheid en beschikbaarheid

De tijdelijke sluiting van de huisartsenspoedpost Zevenaar houdt rekening met de oplossing die het minste impact heeft bij het opvolgen van het aanbod van zorgvragen van patiënten. Het feit dat we de tijdelijke sluiting plannen in de zomervakantieperiode van Zuid-Nederland, heeft het minste effect op de bereikbaarheid en beschikbaarheid van de huisartsenspoedzorg buiten kantoortijden in - specifiek - de Liemers. De telefonische bereikbaarheid is ongewijzigd tijdens de zomerperiode.

Verschuiving van de zorg op locatie

De tijdelijke sluiting van huisartsenspoedpost Zevenaar betekent een tijdelijke verschuiving van de te leveren zorg naar een andere locatie, namelijk op de huisartsenspoedposten in Arnhem-Zuid of Arnhem-Noord. Deze verschuiving geldt specifiek voor de avonduren van 17:00 tot 23:00 uur en in weekend ook overdag. In de nachturen (van 23:00 uur tot 8:00 uur) werd/wordt de zorg altijd al op de huisartsenspoedpost Arnhem-Noord (bij Rijnstate) geleverd.

Vanaf 19 augustus: andere locatie van huisartsenspoedpost

Na de tijdelijke zomersluiting ontvangen we de patiënten op een andere locatie bij Rijnstate ziekenhuis Zevenaar. Het andere pand bevindt zich rechts van de hoofdingang van het ziekenhuis. Met een eigen entree: Hunneveldweg 14A.

Inwonersbijeenkomst op maandag 1 juli

Heb je als inwoner van de Liemers vragen over de tijdelijke zomersluiting van huisartsenspoedpost Zevenaar, dan zijn de veelgestelde vragen online beschikbaar. Om uw persoonlijke vragen te beantwoorden is op maandag 1 juli 2024 van 15:00 uur tot 16:00 uur een inwonersbijeenkomst gepland met vrije inloop. Deze bijeenkomst is gepland op het kantoor van Onze Huisartsen, Velperweg 76 in Arnhem. 
Tijdens dit uur beantwoorden Arjan Brands, algemeen directeur en Frank Rosier, manager Spoedzorg, uw vragen of lichten onduidelijkheden eventueel toe. Aanmelding voor deze bijeenkomst is niet nodig.

Routebeschrijving kantoor Onze Huisartsen